Γιαννόπουλος: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υγιείς δυνάμεις που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά

Απόψεις
Γιαννόπουλος: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υγιείς δυνάμεις που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τουλάχιστον 850 παιδιά έχουν μεγαλώσει στα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού», αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος

«1.8 εκατομμύρια άνθρωποι, έχουν στηριχθεί εδώ και 25 χρόνια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και 4.5 εκατομμύρια ήταν οι κλήσεις στον οργανισμό για έκκληση βοήθειας».

Τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν και το μέγεθος του προβλήματος εντός των σπιτιών, αναφέρει στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και την Αγγέλα Δουλγεράκη, ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Τουλάχιστον 850 παιδιά έχουν μεγαλώσει στα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού». 150.000 παιδιά και οι οικογένειές τους έχουν καταφύγει στα κέντρα στήριξης. Οι άνθρωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχουν διαχειριστεί πάνω από 1.900 εξαφανίσεις και έχουν φροντίσει για την κατ’ οίκων νοσηλεία, τις προληπτικές εξετάσεις και τη διατροφή των παιδιών που το έχουν ανάγκη. Με αξιοπρέπεια στηρίζουμε χιλιάδες οικογένειες, περίπου 23.000 σε όλη την Ελλάδα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Επαναλαμβάνει παράλληλα, πως η απλή ευαισθητοποίηση για τα παραπάνω δεν αρκεί, καθώς απαιτείται συνειδητοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οικογένειες και παιδιά, ώστε να γίνουμε αρωγοί για τη βοήθειά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News