Ηράκλειο: Κινείται η αγορά του πετρελαίου θέρμανσης – Στο 1,23 ευρώ το λίτρο

Κρήτη
Ηράκλειο: Κινείται η αγορά του πετρελαίου θέρμανσης – Στο 1,23 ευρώ το λίτρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φοβάται ο κόσμος περαιτέρω αύξηση της τιμής και προμηθεύεται όση ποσότητα επιτρέπουν τα οικονομικά του», σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών Ηρακλείου, Λυκούργο Σαμόλη

Στην αγορά του πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης, τονίζοντας πως ο φόβος τους για περαιτέρω αύξηση των τιμών λόγω της ενεργειακής κρίσης, τους οδηγεί στην απόφαση προμήθειας του πετρελαίου έστω και σε μικρές ποσότητες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μέση τιμή στο Ηράκλειο κινείται στο 1,23 ευρώ το λίτρο. «Δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Έχουμε ήδη συρρικνώσει τα ποσοστά τα δικά μας», τόνισε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου.

Ο κ. Σαμόλης, σχολίασε αρνητικά την απόφαση της Κυβέρνησης για την διατήρηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Επισημαίνει ότι αυτή η απόφαση συρρικνώνει τα οικονομικά του κλάδου του, πλήττει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών και πως η ΠΟΠΕΚ επανέρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις προς την Κυβέρνηση οι οποίες θα έχουν οριστικοποιηθεί κι αποσταλεί τις προσεχείς ημέρες.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News