Θεοδοσάκης: Σε αναμονή οι ασθενείς - 10.000 ραντεβού για χειρουργεία σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

Κρήτη
Θεοδοσάκης: Σε αναμονή οι ασθενείς - 10.000 ραντεβού για χειρουργεία σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στρατηγικός στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση της υγείας που θα είναι τελικά για τους λίγους» τόνισε o κ. Θεοδοσάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4

Δίωρη στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο ΠAΓΝΗ από το Σωματείο Εργαζομένων 08.00 – 10.00 το πρωί και Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.   

Το Σωματείο επισημαίνει ότι δεν μπορεί να ανεχτεί άλλη κοροϊδία, καθώς  όπως υποστηρίζει συνεχίζεται η εντατικοποίηση συγχωνεύουν κλινικών, μετακινείται προσωπικό, παραβιάζεται το ωράριο εργασίας, καλούνται να κάνουν αλλότρια καθήκοντα, τους χρωστάνε χιλιάδες ρεπό κ.α.   

«Στρατηγικός στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση της υγείας που θα είναι τελικά για τους λίγους» τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και στην δημοσιογράφο Αγγέλα Δουλγεράκη ο πρόεδρος του γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης.

Χιλιάδες ραντεβού για χειρουργεία

Με παραδείγματα μίλησε ο ο πρόεδρος του γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ για τις ανάγκες που σήμερα υπάρχουν, όπως τα χιλιάδες ραντεβού για χειρουργεία στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο, 5.000 στο καθένα, και περίπου τα μισά στο νοσοκομείο Χανίων.   Όπως επισήμανε ο κ.Θεοδοσάκης αν η Πολιτεία ήθελε να ενισχύσει τη δημόσια υγεία θα το έκανε έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο στις ανάγκες της Covid – 19, όσο και στην παροχή υπηρεσιών προς τους υπόλοιπους ασθενείς.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

φωτογραφία Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News