Γ. Μακράκης: Ο Σεπτέμβριος φέρνει αγώνες έναντι του νομοσχεδίου Κεραμέως

Απόψεις
Γ. Μακράκης: Ο Σεπτέμβριος φέρνει αγώνες έναντι του νομοσχεδίου Κεραμέως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση σήμερα στην ΠΔΕ

Σήμερα 28 Ιουλίου οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός» εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.  

 «Είναι πρόκληση, τη στιγμή που φουντώνει το 4ο κύμα πανδημίας, η κυβέρνηση και το Υ.ΠΑΙ.Θ να καθησυχάζουν πως όλα είναι έτοιμα για τον Σεπτέμβριο. Τίποτα από όσα χρειάζεται και ζητάει η εκπαιδευτική κοινότητα από την πρώτη στιγμή, για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία δεν έχει γίνει» επισημαίνουν μεταξύ άλλων» οι δάσκαλοι.   

Τις καραμπόλες που προκαλεί το νομοσχέδιο Κεραμέως αναφέρεται μιλώντας στο Ράδιο 98.4 ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος» Γιώργος Μακράκης.  

*Στον κοινωνικό χαρακτήρα της Εκπαίδευσης και των αλλαγών Κεραμέως αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο Ανοικτό Δημόσιο Απαιτητικό Σχολείο που Απελευθερωμένο μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ΕΒΕ πρόσθεσε, να μην υπάρχουν κριτήρια για την εισαγωγή κάποιου στα ΑΕΙ, εξαπολύοντας βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα.  

Όχι» του ιδίου στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών. «Αποφάσισα ότι δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση» ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών υπογράμμισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News