ΠΟΕΔΗΝ: Εμβολιασμένο το 90% των Υγειονομικών

Απόψεις
ΠΟΕΔΗΝ: Εμβολιασμένο το 90% των Υγειονομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού με πειθαρχικές κυρώσεις που δεν στέκουν και θα καταπέσουν στα Δικαστήρια

Μας στοχοποιούν χωρίς λόγο καθότι τα ποσοστά συμμετοχής μας στον εμβολιασμό είναι στο 90% (εάν συνυπολογισθούν και όσοι συνάδελφοι διαθέτουν φυσική ανοσία) αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, χωρίς να διαθέτει επεξεργασμένα στοιχεία με τα ποσοστά συμμετοχής τους στον εμβολιασμό και νόσησης και την ώρα που δεν έχει επιλύσει κανένα από τα εργασιακά μας αιτήματα (Επίδομα, ΒΑΕ, μονιμοποίηση συμβασιούχων κλπ.).

Προσπαθούμε να πείσουμε τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν. Φανταστείτε όμως τα Νοσοκομεία το Σεπτέμβρη με την κορύφωση του 4ο κύματος της πανδημίας να μείνουν με μείον 10.000 έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό λόγω μη εμβολιασμού. Δεν υπάρχει περίπτωση αναπλήρωσης αυτών των υπαλλήλων με έκτακτο προσωπικό λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και βέβαια όσοι βρεθούν δεν θα διαθέτουν την εμπειρία. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να το ξανασκεφτεί.

*Οι υγειονομικοί έχουν χρέος να εμβολιαστούν αλλά δεν τους προειδοποιείς αλλά δεν κουνάς το δάκτυλο στους ανθρώπους που μέχρι χθες χειροκροτούσες και ξέρεις ότι όπως και το ίδιο το σύστημα υγείας μέρος του οποίου είναι, βρίσκονται στα όρια τους.

Δεν τους βάζεις απέναντι γιατί λίγο παρακάτω θα ζητήσεις τη στήριξη και βοήθεια τους, την αντοχή τους για τα όσα λες ότι έρχονται. Απλά ενισχύεις τα νοσοκομεία και φροντίζεις να φέρεις την πρωτοβάθμια σε θέση μάχης για να μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες» όπως είπε στο Ράδιο 98.4 ο Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης . 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News