Μ. Βαρκαράκης και Μ. Βαμιεδάκης μιλούν για κινούμενη άμμο στον τουρισμό

Απόψεις
Μ. Βαρκαράκης και Μ. Βαμιεδάκης μιλούν για κινούμενη άμμο στον τουρισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόβοι των ξενοδόχων από τα επικείμενα lock down

Μικρό καλάθι κρατούν οι επιχειρηματίες ακόμα και σήμερα για την τουριστική κίνηση καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και η πολιτική κάθε χώρας δείχνουν πως το όποιο άνοιγμα θα γίνει Ιούλιο και Αύγουστο.  

*Αλλαγή της πολιτικής των αφίξεων τουριστών από τη Ρωσία στη χώρα μας αποφάσισε το υπουργείο Τουρισμού, το οποίο εξέδωσε ΚΥΑ, υπό τον φόβο του νέου πανδημικού κύματος κορωνοϊού εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα. Αναφέρεται στην έκρηξη κρουσμάτων από τη Ρωσία και επισημαίνει πως οι επισκέπτες θα πρέπει να υποβάλλονται σε διπλό τεστ ώστε να εισέρχονται στη χώρα μας, ανεξάρτητα από το αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.  

*Εκτός των πράσινων χωρών για τους Βρετανούς παραμένει η Ελλάδα από τις 30 Ιουνίου και για τρείς εβδομάδες. 

*Δεν υπάρχει εντολή επιβολής πρόσθετων μέτρων δήλωσε από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από Μέρκελ και Μακρόν όπως έγινε γνωστό από Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.  

Στις κλειστές σοβαρές αγορές για την Ελλάδα αναφέρεται στο Ράδιο 98.4 ο πρόεδρος των ξενοδόχων από το Λασίθι Μανόλης Βαρκαράκης. Φόβος του τα τοπικά lock down και τα λουκέτα.  

Μόνο με ορθολογισμό και κουμάντο μπορεί να βγει η τουριστική σεζόν  καθώς από Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά, η εκτίμηση του Επιχειρηματία Μιχάλη Βαμιεδάκη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News