Αγγέλα Δουλγεράκη

Στην Κρήτη από σήμερα κλιμάκιο της Διοίκησης Eurobank

Ν. Καλπαδάκης: Δέσμευση μας η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,  Άγιος Νικόλαος, πραγματοποιεί από σήμερα κλιμάκιο της τράπεζας, εγκαινιάζοντας και πάλι τις δια ζώσης συναντήσεις και επαφές με πελάτες της, την πρώτη μετά την περίοδο των lockdown.  

Επικεφαλής του κλιμακίου ανώτερων στελεχών είναι ο Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος  κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου. Θα τον συνοδεύουν οι Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Λευτέρης Οικονομίδης και Ανδρέας Χασάπης, ο Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Κωνσταντίνος Βουσβούνης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κ. Σπύρος Βενετσιάνος και ανώτερα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Group Corporate & Investment Banking.  

Στις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες συμμετέχουν επίσης ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Λεβογιάννης, ο επικεφαλής Διεύθυνσης Hotels & Leisure Finance Division, κ. Ευθύμιος Λαμπαδιάρης και στελέχη της Τράπεζας στην Κρήτη με τον επικεφαλής Business Centers Κρήτης, κ. Νίκο Καλπαδάκη.  

Στο επίκεντρο των δύο περιοδειών, βρίσκονται οι επαφές με τις διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στον ξενοδοχειακό κλάδο, την εξόρυξη & επεξεργασία μαρμάρου, την ανανεώσιμη ενέργεια, την ανακύκλωση οργανικών απορριμμάτων, τη βιομηχανία προφίλ αλουμινίου - πλαστικών - τροφίμων – ποτών, τον πρωτογενή τομέα και το λιανικό εμπόριο, στηρίζοντας την οικονομία και την απασχόληση και οι οποίοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια για μια βιώσιμη ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια.  

Μιλώντας στο Ράδιο 98.4 ο επικεφαλής Business Centers Κρήτης της τράπεζας Νίκος Καλπαδάκης αναφέρθηκε στη στήριξη της τράπεζας σε επιχειρηματίες το 18μηνο της πανδημίας με 2 δις, την επόμενη ημέρα και τις ευκαιρίες που αυτή ανοίγει επιχειρηματικά με 10 δις στα επόμενα 5 χρόνια, την ανθεκτικότητα και τη στήριξη της Κρήτης, όπως και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της τράπεζας στις οικογένειες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια