Α. Ξανθός: Μαύρη τρύπα στην υγειονομική επιτήρηση της χώρας

Απόψεις
Α. Ξανθός: Μαύρη τρύπα στην υγειονομική επιτήρηση της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασαν τον έλεγχο, υποτίμησαν τον κίνδυνο – Ζητάμε σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ζητούμενο για τον Υπουργό Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό και τα όσα είπε στο Ράδιο 98.4 είναι ένα κοινά αποδεκτό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά κι ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας με την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα όλων παραγωγικών μονάδων της χώρας.

Μιλά για τις λανθασμένες αποφάσεις της Κυβέρνησης, τη μαύρη υγειονομική τρύπα, την επιτήρηση που χάθηκε, όπως και τις λανθασμένες αποφάσεις που λαμβάνονται ακόμα και σήμερα, όπως η γενικευμένη χρήση των επισφαλών οικιακών τεστ.

Στ. Δημητρακόπουλος: Εγκληματική η πολιτική που ακολουθείτε στη διαχείριση της πανδημίας

Αφήσαμε το χρόνο να περάσει σε βάρος μας – Αναποτελεσματικά τα self-test

Τα παραπάνω σημειώνει μιλώντας στο Ράδιο  98.4 ο μάχιμος γιατρός στο ΚΥ της Αγίας Βαρβάρας Στέλιος Δημητρακόπουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του διαλόγου που άνοιξε από την Κρήτη με όλους τους φορείς από τον χώρο της Υγείας,  μετά την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας του κόμματος.   

«Άφησαν το χρόνο να περάσει, η στελέχωση των νοσοκομείων δεν έγινε, οι γιατροί επιλέγουν ποιος θα ζήσει» στις αναφορές του.

Εισηγητές στον δημόσιο διάλογο οι: Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ - Πάνος Καλαράς, συντονιστής του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ - Σταμάτης Βαρδαρός, πρώην γ.γ του υπουργείου Υγείας.  

https://www.youtube.com/watch?v=cGKE-hUqXiA?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News