Μ. Χαιρέτης: Άνοιξαν τις σχολές οδηγών χωρίς σχέδιο

Απόψεις
Μ. Χαιρέτης: Άνοιξαν τις σχολές οδηγών χωρίς σχέδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι οδηγίες που έδωσαν συγκρούονται μεταξύ τους – Ζητώ από τους υποψηφίους υπομονή έως ότου τα ξεμπερδέψουμε με το Υπουργείο Μεταφορών

Επαναλειτουργούν από σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου όλες οι σχολές οδηγών με τη λήψη μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού, τόσο για τη διενέργεια θεωρητικών όσο και πρακτικών μαθημάτων για όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων.  

Προηγήθηκε εισήγηση του υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. 

Απορημένοι με το σχέδιο της ΚΥΑ οι εκπαιδευτές καθώς οι οδηγίες των ειδικών συγκρούονται μεταξύ τους. Αύριο η συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Διαμαντή Ηλιάδη με τον Υφυπουργό μεταφορών για διευκρινήσεις.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μύρων Χαιρέτης μιλώντας στο Ράδιο 98.4 συνέστησε στους υποψηφίους οδηγούς, 50.000 σε όλη την Ελλάδα που σταμάτησαν στη μέση την εκπαίδευση τους, να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμα, έως ότου ξεκαθαριστούν οι οδηγίες και καθοριστεί από την κάθε Δ/νση Συγκοινωνιών πόσες εξετάσεις μπορούν να γίνονται ανάλογα με το προσωπικό που διαθέτει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News