Π. Ιερωνυμάκης: Κάλεσμα κινητοποίησης για τους Δασικούς Χάρτες

Απόψεις
Π. Ιερωνυμάκης: Κάλεσμα κινητοποίησης για τους Δασικούς Χάρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νομοθετική ρύθμιση οι υποσχέσεις των Υπουργών παραμένουν εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα

Κινητοποιήσεις στις πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης διοργανώνονται την ερχόμενη εβδομάδα από τα θεσμικά όργανα τους αναφορικά με τους δασικούς χάρτες.

Συνάντηση χθες για το θέμα του Προέδρου της ΠΕΔ με τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής.  Συζήτησαν  ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών και στοχευμένων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η κοινή θέση για απόσυρση των δασικών χαρτών ώστε να διορθωθούν τα σφάλματα που υπάρχουν και κατόπιν να αναρτηθούν εκ νέου, ενώ τονίστηκε ότι πρέπει να γίνει σεβαστό από την πολιτεία το ιδιαίτερο καθεστώς που ισχύει για τις ιδιοκτησίες στην Κρήτη σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.  

Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης έκανε γνωστό ότι σε πρόσφατη επικοινωνία με τον  κ. Αμυρά, συμφωνήθηκε να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της ΠΕΔ Κρήτης στην ειδική ομάδα που έχει συγκροτήσει το Υπουργείο και η οποία λειτουργεί ως νομοπαρασκευαστική επιτροπή επί του ζητήματος.  

Χωρίς νομοθετική ρύθμιση όλες τους οι εξαγγελλίες παραμένουν απλά εξαγγελίες η θέση του Πρίαμου Ιερωνυμάκη στο Ράδιο 98.4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News