Μπ. Λεκάκης: Απεργούμε αύριο κι απλώνουμε παπούτσια στην πλατεία Ελευθερίας

Απόψεις
Μπ. Λεκάκης: Απεργούμε αύριο κι απλώνουμε παπούτσια στην πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δ. Χριστοφοράκης: Οι φοροτεχνικοί φτάσαμε στα όρια μας

Με 24ωρη απεργία διαμαρτύρεται αύριο Τετάρτη η ΟΕΒΕΝΗ και τα Σωματεία που εντάσσονται στη δύναμη της στην ακολουθούμενη πολιτική για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος της Μπάμπης Λεκάκης μιλά στο Ράδιο 98.4 για το αίτημα ανατολής των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2021 και τη ρευστότητα που χρειάζονται οι επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν και να ανταποκριθούν στα έξοδα που απαιτούνται.  

Είπε ότι η διαμαρτυρία τους περιλαμβάνει άπλωμα παπουτσιών μπροστά από την περιφέρεια, ενώ δύο ώρες αργότερα στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης θα μεταφέρουν τα αιτήματα τους  στους Υπουργούς Οικονομικών – Ανάπτυξης όπως και στους Βουλευτές της Κρήτης οι οποίο έχουν κληθεί. Πρόσκληση έχει αποσταλεί και στον Πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος των φοροτεχνικών αναφέρει: "Απεργούμε και ζητούμε την αναβάθμιση του επιστημονικού μας ρόλου''

Η ένωση φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Ηρακλείου (ΕΦΕΕΗ) συμμετέχει στην απεργία της ΟΕΒΕΝΗ  αύριο Τετάρτη 31 Μαρτίου.   

«Συμμετέχουμε ως επαγγελματίες λογιστές φοροτεχνικοί στον δίκαιο αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεων» λέει στο Ράδιο 98.4 ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Χριστοφοράκης.

«Στηρίζουμε το κράτος και τις επιχειρήσεις με χιλιάδες εργατοώρες πέραν του επιστημονικού μας ρόλου, λόγω της ανυπαρξίας του ευρύτερου δημόσιου τομέα στην στήριξη της επιχειρηματικότητας. Διεκδικούμε την στήριξη και την επιβίωση της αγοράς χωρίς την ηλεκτρονική γραφειοκρατία και την λογική της βεβαιωσο/αιτησιολαγνείας» προσθέτει.

«Απαιτούμε την αναβάθμιση του επιστημονικού μας ρόλου με την συμμετοχή μας στην διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων στήριξης της αγοράς. Φτάνουν πια οι ανερμήνευτες ερμηνευτικές με προθεσμία λήξης Κυριακή και αργίες».  

https://www.youtube.com/watch?v=B3fYQ8zNU8U?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News