Μ. Σαμαρειτάκης: Η ανησυχία μας είναι μεγάλη για τη διασπορά του ιού στις Αρχάνες

Απόψεις
Μ. Σαμαρειτάκης: Η ανησυχία μας είναι μεγάλη για τη διασπορά του ιού στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιστεύαμε» πως η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα

Κλειστό από σήμερα το 2ο Δημοτικό Σχολείο στις Αρχάνες, καθώς επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον 3 κρούσματα κορωνοϊού.

Την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δ.Ε. Αρχανών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (εκτός του Λυκείου που ήδη βρίσκεται σε αναστολή) από την Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021, ζητά από τους αρμόδιους φορείς η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊου.

Αιτείται επίσης τη διενέργεια μοριακών test σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, την επανάληψη των tests, που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το προηγούμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στις Αρχάνες, την πραγματοποίηση tests και στις υπόλοιπες 2 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων (Δ.Ε. Ν. Καζαντζάκη και Δ.Ε. Αστερουσίων) και την άμεση πραγματοποίηση tests για τους αιρετούς και όλο το προσωπικό του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Αποκαλυπτικός μιλώντας στο Ράδιο 98.4 ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Αρχανών Μανόλης Σαμαρειτάκης, αναφερόμενος σε κρούσματα, περιοχές και τους φόβους των πολιτών.

Μ. Καρκαβάτσος: Δεν άκουγαν ούτε στο Δήμο τις προτάσεις μας

Ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων δεν έχει ενισχυθεί υγειονομικά όπως πρέπει

Τα παραπάνω αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανόλης Καρκαβάτσος με παρέμβαση του στο Ράδιο 98.4.

Στις αναφορές του η κατάσταση στο χώρο των σχολείων, η μεταφορά των μαθητών, η κινητικότητα στη μετακίνηση των εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο, η έλλειψη ενίσχυσης του Περιφερειακού Κέντρου Υγείας, η έλλειψη μέριμνας με τη μετακίνηση των ηλικιωμένων σε Ηράκλειο και Χερσόνησο για τον εμβολιασμό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=mMb1owf4uho?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News