Αγγέλα Δουλγεράκη

Γ. Σέγκος: Το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς είναι μονόδρομος

Συγκεκριμένες οι προτάσεις ταξιδιωτικών πρακτόρων και Δημάρχων της Κρήτης στον Υπουργό Τουρισμό χωρίς εκπτώσεις στα υγειονομικά μέτρα

Τα παραπάνω αναφέρει στο Ράδιο 98.4 ο Δήμαρχος Χερσονήσου μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.  

Επισημαίνει ωστόσο την ανάγκη του ανοίγματος του συνόλου των επιχειρήσεων καθώς επιχειρηματίες κι εργαζόμενοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Αναλυτικά κατά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Τουρισμού έθεσε υπόψη του όλα τα ζητήματα που αφορούν στο επερχόμενο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς: άνοιγμα της χώρας μας για όλες τις τουριστικές αγορές, συνέχιση της υποστήριξης των εργαζομένων στον τουρισμό μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό πριν από την έναρξη της σεζόν και ακριβής καθορισμός των πρωτοκόλλων που θα ισχύσουν ώστε να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία και εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στο ευαίσθητο τουριστικό προϊόν.

Ο κ. Θεοχάρης ήταν καθησυχαστικός και αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η φετινή χρονιά θα είναι αισθητά διαφορετική καθώς τόσο οι εμβολιασμοί όσο και τα συνεχή Rapid Tests αλλά και τα PCR Tests μπορούν να εγγυηθούν την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

«Έθεσα στους κκ. Υπουργούς την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών σε σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας. Οι συναντήσεις με τους Υπουργούς έγιναν σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, το οποίο εκτιμώ ότι θα διευρυνθεί σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας και θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια