Σ. Βαρδάκης: «Εκτελούν» παραγωγούς αγρότες και εμπόρους λαϊκών αγορών»

Απόψεις
Σ. Βαρδάκης: «Εκτελούν» παραγωγούς αγρότες και εμπόρους λαϊκών αγορών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι γ.γ. των ΥπΟικ και ΥπΑνΕπ, εντεταλμένοι του κ. Γεωργιάδη, τους «εκτελούν» οικονομικά – επαγγελματικά καταγγέλλει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης

«Φαίνεται ότι το αυτί των αρμοδίων δεν ιδρώνει, παρά τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας και κυρίως παρά τις αντιδράσεις και διαφωνίες της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων και των κατά τόπους Συλλόγους παραγωγών αγροτικών προϊόντων και πωλητών λαϊκών αγορών ολόκληρης της χώρας, για το επαίσχυντο νομοσχέδιο που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων» επισημαίνει. «Η ΝΔ θα διατηρήσει τις βασικές διατάξεις του σχεδίου νόμου, οδηγώντας τη λαϊκή αγορά σε εξαφάνιση, αγνοώντας ακόμα και τον κοινωνικό της ρόλο.

Ο κ. Μητσοτάκης προχωρά σε διάλυση των λαϊκών αγορών, δίνοντας τη διαχείρισή τους σε ιδιώτες, ορίζοντας πλειστηριασμό των θέσεων, αδιαφορώντας πλήρως για τον ρόλο των παραγωγών και των εμπόρων λαϊκών αγορών, οι οποίοι αφενός στηρίζουν την Ελληνική διατροφή και οικονομία και αφετέρου συγκρατούν τις τιμές πώλησης των προϊόντων στις Πολυεθνικές και τις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων», αναφέρει μεταξύ άλλων στο Ράδιο 98.4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News