Αγγέλα Δουλγεράκη

Ν. Ηγουμενίδης: Σκόπιμη η απουσία σχεδίου για την υγεία

Η ουσία είναι ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν προκρίνει το δημόσιο σύστημα υγείας, λέει στον 98.4 ο Νίκος Ηγουμενίδης

Την σκοπιμότητα απουσίας ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού απέναντι στην Υγεία εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε με έμφαση ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στη Βουλή και κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.


«Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά μιλάει για εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον ιδιωτικό τομέα. Η ουσία είναι ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν προκρίνει το δημόσιο σύστημα υγείας. Γι’ αυτό και δεν βλέπουμε ένα τέτοιο συνεκτικό σχέδιο στο νομοσχέδιο», αναφέρει ενδεικτικά, μιλώντας στο Ράδιο 98.4.


Ειδικά για τη σωρεία διάσπαρτων λοιπών διατάξεων αναφορικά με την υγεία σημείωσε ότι αποτελούν «λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμος ατάκτως ερριμμένα», τονίζοντας ότι «σε σχέση με έναν ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό που είναι σήμερα απαίτηση της κοινωνίας, ουσιαστικά η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τέτοιο σχέδιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια