Β. Κρητικός: Έρχεται μία δύσκολη διετία με μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές

Απόψεις
Β. Κρητικός: Έρχεται μία δύσκολη διετία με μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

70.000 οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις χρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, που οι θεσμοί απαίτησαν να εκδικασθούν το 2021

Έρχεται μπαράζ πλειστηριασμών. Στις 70.000 οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις που με εντολή των θεσμών πρέπει να εκδικαστούν εντός του 2021, λέει στον 98.4 ο Βαγγέλης Κρητικός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών – Δανειοληπτών.

Εκφράζει μάλιστα το φόβο ότι το 80% εξ αυτών θα τεθούν εκτός με αιτιολογία το δόλο και πως 120.000 ακίνητα κινδυνεύουν να χαθούν από ξένα funds.

Απαντά παράλληλα, στη δήλωση της βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου ότι κυβέρνηση μεθοδεύει εν κρυπτώ 35.000 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με την υπενθύμιση ότι σήμερα εφαρμόζεται ότι υπογράφηκε επί ημερών της.

Ο Βαγγέλης Κρητικός μιλώντας στο Ράδιο 98.4 επισημαίνει πως αυτό περιμένει για την επόμενη διετία - τριετία είναι μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές, καθώς με το τσουνάμι των πλειστηριασμών έρχεται και το τσουνάμι των χρεών που συσσωρεύονται από το Μάρτιο του 2020 με την έναρξη της πανδημίας και στο οποίο θα είμαστε βουτηγμένοι άπαντες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News