Γ. Ζερβάκης: Υπάρχουν σχολεία στη Σητεία που δεν πήγε κανένα παιδί σήμερα

Απόψεις
Γ. Ζερβάκης: Υπάρχουν σχολεία στη Σητεία που δεν πήγε κανένα παιδί σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Σητεία ο ΕΟΔΥ για τα τεστ σε δασκάλους

Ανησυχία στο Παλαίκαστρο Σητείας και κατ επέκταση σε όλο το Δήμο με το άνοιγμα των σχολείων.  Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παλαίκαστρου με απόφαση του, είπε «Όχι» στην προσέλευση των παιδιών στο σχολείο.

Την αντίθεση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης μιλώντας στο Ράδιο 98.4 με την απόφαση του Υπουργείου. Είπε ότι ωστόσο τα σχολεία είναι ανοικτά αν και σε πολλά από αυτά δεν έχει πάει ούτε ένας μαθητής. Στη Σητεία και συνεργείο του ΕΟΔΥ για τα τεστ στους δασκάλους που το επιθυμούν.

Θ. Καλατζάκης: Φρονώ ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία

Με τον πληθυσμό να μετακινείτε πιστεύω ότι πρέπει να προστατευτούν άπαντες

Όταν υπάρχει πληθυσμός που μετακινείτε από τη μία περιοχή στην άλλη, κάτοικοι, εκπαιδευτικοί, εργάτες γης, φρονώ ότι δεν ήταν της ώρας να ανοίξουν τα σχολεία.  Μετά τα κρούσματα στον όμορο Δήμο προληπτικά για διάστημα 15 ημερών έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά η κατάσταση, η θέση του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλατζάκη στο Ράδιο 98.4 που έχει ήδη στείλει επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο.

https://www.youtube.com/watch?v=BKUKvAD9cz8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News