Αγγέλα Δουλγεράκη

Π. Πάλμος: Η Κυβέρνηση με πολιτική απόφαση να αποδώσει ότι έχει κόψει από τους συνταξιούχους

Κάνουμε καθαρό σε όλους, ότι οι συνταξιούχοι δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν ό,τι με την βία μας έχει αφαιρεθεί σε κύριες, επικουρικές συντάξεις, 13η -14η σύνταξη, χηρεία, υγεία - φάρμακα, έκδοση συντάξεων

Τα παραπάνω αναφέρει στο Ράδιο 98.4 ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Παναγιώτης Πάλμος σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Καλούμε την κυβέρνηση με πολιτική απόφαση τώρα να σταματήσει το νέο φιάσκο που ετοιμάζεται την νέα κοροϊδία με τις νέες προσφυγές και ατέρμονες, δίχως νόημα αγωγές και να αποδώσει σε όλους τους συνταξιούχους άμεσα δίχως προαπαιτούμενα τα αναδρομικά για το 11μηνο Ιούνης 2015-Μάης 2016, στις κύριες, επικουρικές συντάξεις και τα δώρα. Αυτό που στην συνάντηση του Δεκέμβρη του 2019 δεσμεύτηκαν οι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης στην συνάντηση με την ΣΕΑ. Άμεσα να αποδώσει τα δώρα και να καταργήσει την εισφορά αλληλεγγύης στους συνταξιούχους».

Σημειώνεται ότι οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις : ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ, με ανακοίνωση τους ενημερώνουν το σύνολο των συνταξιούχων για τα ανοικτά θέματα του κλάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια