Αγγέλα Δουλγεράκη

Ζωή, αγάπη, προσφορά και στο τέλος χαμόγελα…

Η προσφορά και οι δύο όψεις της με τις μαρτυρίες τεσσάρων εθελοντών

Στο πλαίσιο αυτό κινούνται τελευταίες ημέρες του 2020 τέσσερεις άνθρωποι, εθελοντές ζωής μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο 98.4 στέλνοντας το μήνυμα της ζωής στα πέρατα του κόσμου.

Π. Καστελιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Παρέα Αγάπης»

«Μεγάλη είναι η παρέα μας όπως και η αποφασιστικότητα μας να προσφέρουμε. 60 – 70 άνθρωποι όλοι μας με πολλές υποχρεώσεις επιχειρούμε όπου μπορούμε κι όπως μπορούμε να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Εκεί όμως που με πολύ μεγάλο σεβασμό και προσοχή επικεντρωνόμαστε είναι τα παιδιά που συναντάμε στην ογκολογική κλινική του ΠαΓΝΗ. Στους πραγματικούς μαχητές της ζωής.


Χ. Μπομποδάκη: Είμαστε τυχεροί στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Εργαζόμενοι κι εθελοντές εισπράττουμε περισσότερα, από όλα όσα δίνουμε. Η βοήθεια μας επιστρέφει με χαμόγελα, με την ικανοποίηση της μικρής προσφοράς που τόσο απλόχερα προσφέρει τόσος κόσμος για τα παιδιά και τις οικογένειες τους» λέει η Χρυσή Μπομποδάκη, Συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης κοινωνικής Επέμβασης από το Χαμόγελο στην Κρήτη.
Μεταφέρει ραδιοφωνικά την εικόνα της λαχτάρας ενός παιδιού για φαγητό, παιγνίδι, ένα δώρο, κι ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν στην προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων καθημερινά αναγκών σε επίπεδο Κρήτης.  


Πατήρ Ν. Δουλγεράκης, εφημέριος στην Ψαρή Φοράδα

«Ότι δίνεις σου επιστρέφει πίσω. Ευτυχώς δεν χάσαμε το νόημα της ζωής μας. Παραμένουμε άνθρωποι, αλληλέγγυοι, αγαπάμε τον άνθρωπο κι αυτή είναι η κληρονομιά μας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε. Η προσφορά και αγάπη στο συνάνθρωπο εκφράζεται με δεκάδες τρόπους καθημερινά στις μικρές κοινωνίες» είπε ο Ιερέας με την προτροπή να προσέχουμε.

 

Α. Σφακάκη: Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής

«Στάση ζωής που καλλιεργείται στην πορεία της ζωής σου και δεν σε αφήνει να χάσεις το βηματισμό σου». Η ξεναγός και συγγραφέας πιστή στην πορεία της ακόμα και σήμερα επιχειρεί, μεταδίδοντας τις γνώση για την ιστορία της Κρήτης και του Κρητικού πολιτισμού, διαδικτυακά μέσα από το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δήμου Χερσονήσου Στέφανος Ξανθουδίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια