Αγγέλα Δουλγεράκη

Γ. Μαυρογόνατος: Η Ελληνική κοινωνία στέκεται στους γιατρούς χωρίς σύνορα

Επιχειρούμε σήμερα σε Αττική, Λέσβο , Σάμο κι ακόμα 70 χώρες

Για ποιο λόγο θα βοηθούσες τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα; Επειδή πάντα ήθελες να γίνεις γιατρός; Επειδή τώρα πια καταλαβαίνεις τι θα πει πανδημία; Ή μήπως γιατί έχεις παιδιά και νιώθεις πώς είναι να τα μεγαλώνεις σε δύσκολες συνθήκες; Όποιος και αν είναι ο λόγος, για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα είναι σπουδαίος. 

Μέσα από τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να σκεφτούμε αν έχουμε και εμείς έναν λόγο να βοηθήσουμε και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν άλλο άνθρωπο, όσο μακριά ή κοντά μας βρίσκεται, ακόμη και αν δεν μπορούμε να φτάσουμε σε εκείνον, όπως ο Διευθυντής Επικοινωνίας - Ανεύρεσης Πόρων Γιώργος Μαυρογόνατος, λέει στο Ράδιο 98.4

"Με τη δική σας, όμως, βοήθεια  μπορούν. Χάρη στην υποστήριξη των δωρητών τους εδώ και 30 χρόνια καταφέρνουν να φτάνουν στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και να βοηθούν τους πιο ευάλωτους και αδύναμους ανθρώπους. 

Μέσα από τη νέα  καμπάνια,  σάς καλούμε να αναζητήσετε τον λόγο και την εσωτερική δύναμη που θα μας κινητοποιήσει ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια αλυσίδα που σώζει ζωές σε όλο τον κόσμο.  

Γιατί μόνο όσο βοηθάς τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μπορούν να συνεχίζουν να φτάνουν σε εμπόλεμες ζώνες, να δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο, να βοηθούν ασθενείς που χρειάζονται πρόσβαση σε φάρμακα και θεραπείες, να επιστρέφουν το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν'' προσθέτει ο κος Μαυρογόνατος. 

   

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια