Αγγέλα Δουλγεράκη

Ηλεκτρονικά φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Αυξημένες οι ανάγκες παιδιών – οικογενειών το πρώτο εξάμηνο του 2020

Χριστουγεννιάτικές αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και φέτος τα Χριστούγεννα εταιρείες και ιδιώτες, στηρίζοντας παράλληλα τις δράσεις του για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη.

Στα δώδεκα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια, εθελοντές και εργαζόμενοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, δημιούργησαν όμορφες ιδέες ώστε να μετατρέψουν και τα φετινά Χριστούγεννα σε μία αισιόδοξη γιορτινή περίοδο. Μέσα από τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μεταφέρουμε μήνυμα για υγεία, αγάπη και χαμόγελο, που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη. 

Χειροποίητα γούρια και στολίδια, χριστουγεννιάτικες κάρτες του Οργανισμού, φυσικές ή ηλεκτρονικές, βραχιολάκια ενίσχυσης των τεσσάρων δράσεων του Οργανισμού, σχολικά, παιχνίδια, λευκά είδη και μοναδικά δώρα για παιδιά και ενήλικες, ατζέντες
Με τους παραπάνω τρόπους θα στηρίξετε και φέτος τις δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος πάντα με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών, φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας. Και αυτά τα Χριστούγεννα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» λέει στο Ράδιο 98.4 η Χρυσή Μπομποδάκη, Συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Κρήτης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια