Αγγέλα Δουλγεράκη

Α. Ξανθός: Χρειαζόμαστε ολοκληρωμένο και συνεκτικό σχέδιο έναντι του κορωνοϊού

Την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του συστήματος υγείας ζητά ο πρώην Υπουργός Υγείας και τεστ με συνταγογράφηση για να έχει πρόσβαση το σύνολο των πολιτών

Μιλώντας στο Ράδιο 98.4 ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του με τον τρόπο  διαχείρισης των ΜΕΘ ιδιωτικού τομέα και με τεράστιο κόστος, προαναγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  θα ζητήσει την παρέμβαση της Επιστημονικής Κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Απέδωσε σε  ιδεοληπτικούς λόγους τη μη ενεργοποίηση των 129 ΤΟΜΥ σε όλη τη χώρα, ως δημόσιων δομών υγείας στη μάχη κατά του κορωνοϊού και πρότεινε την αύξηση της θητείας των επικουρικών γιατρών στα νοσοκομεία. Αναφορικά με τους συμβασιούχους είπε πως η πριμοδότηση της εργασίας τους θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά για την παραμονή στην εργασία τους με την προκήρυξη νέων θέσεων.

Ο πρώην Υπουργός καταλόγισε στην κυβέρνηση λάθος χειρισμούς και επισήμανε σε ότι έχει σχέση με την ευθύνη του καθενός από μας, πως δεν μπορεί το κράτος να σε πείθει με την Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια