Μάθηση κι επιχειρηματικότητα στο ΓΕΛ Μοχού

Απόψεις
Μάθηση κι επιχειρηματικότητα στο ΓΕΛ Μοχού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοπορεί και φέτος το ΓΕΛ Μοχού, με τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Στόχος η εξωστρέφεια και η επαφή των μαθητών με το επιχειρείν, όπως λέει στον 98.4 ο Λυκειάρχης Γιώργος Πυνηρτζής.

Φέτος η επιχειρηματική ομάδα του ΓΕΛ Μοχού καινοτομεί και δημιουργεί τη μαθητική εικονική επιχείρηση Deliverycious, η οποία διαχειρίζεται και αναβαθμίζει με έξυπνο, ποιοτικό και οικολογικό τρόπο το μεταφορικό έργο που προκύπτει από τη διανομή φαγητού/ροφήματος. Η Deliverycious εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται οικονομική και ασφαλή διανομή των προϊόντων τους, ενώ ταυτόχρονα οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Η επιχειρηματική ομάδα αποτελείται από 26 μαθητές/τριες του ΓΕΛ Μοχού και θα παρουσιαστεί από 12 μαθητές και καθηγητές, στην εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Μιλώντας στο σταθμό επίσης οι μαθητές: Κωνσταντίνος Βογιατζάκης της Α! Λυκείου,  Φανουράκη Γαρυφαλιά από την ίδια τάξη και η Μιχαέλα Φρουδαράκη της Γ! Λυκείου, ανέφεραν πως η εργασία τους απευθύνεται σε επιχειρηματίες κι εργαζόμενους, με προσανατολισμό τόσο την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την ασφάλεια των εργαζόμενων όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News