Αγγέλα Δουλγεράκη

Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς για το «Στίγμα θανάτου»

Το πρώτο του βιβλίο, αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ:  «Στίγμα θανάτου» παρουσίασε πρόσφατα στο Ηράκλειο ο συγγραφέας Αλκιβιάδης Σκουλάς, εγγονός του Γρυλιού – Αλκιβιάδη Σκουλά – ζωγράφου από τα Ανώγεια.

Ο συγγραφέας μιλώντας στον 98.4 αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη τ’ αστυνομικά μυθιστορήματα από μικρή ηλικία, τον κινηματογράφο, τις γραφικές τέχνες….

 Υπόθεση:

Η υπόθεση αρχίσει να εκτυλίσσεται όταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στο Ρόξβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Γρήγορα ο επιθεωρητής Τζέικ Φοξ, ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο φόνος δεν σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά με κάτι βαθύτερο και σκοτεινό.

Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άντρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Κι ενώ ο Φοξ προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις, την κλειστή και φιλήσυχη κοινωνία του Ρόξβιλ συγκλονίζει άλλη μία δολοφονία. Κι ενώ τα κομμάτια του πάζλ που καλείται να συνθέσει ο επιθεωρητής αυξάνονται, καθήκοντα αρχηγού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει η Εύα Κρουζ, η οποία ξυπνάει στον Τζέικ Φοξ μνήμες από το παρελθόν.

Και το Ρόξβιλ βυθίζεται στο σκοτάδι του μυστηρίου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια