Αγγέλα Δουλγεράκη

Ο Μ. Δασκαλάκης για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Σειρά δράσεων από το ΚΕΘΕΑ.
«Πρόκειται για νίκη της ζωής ενάντια στη φθορά των εξαρτήσεων.
Με το σύνθημα «Στάσου πλάι μου» και με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα το ΚΕΘΕΑ για άλλη μια χρονιά θέλει να αναδείξει τη σημασία των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη και τη θεραπεία των εξαρτήσεων καθώς και στην κοινωνική επανένταξη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών 26 Ιουνίου.
Ειδικότερα, στην Κρήτη και την Κάλυμνο το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων, φίλων και εθελοντών διοργανώνει δράσεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση του κόσμου για τη δουλειά του ΚΕΘΕΑ όπως λέει στον 98.4 ο Μανόλης Δασκαλάκης υπεύθυνος του κοινωνικού κέντρου επανένταξης του ΚΕΘΕΑ.

Το πρόγραμμα αρχής γενομένης από σήμερα περιλαμβάνει:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τετάρτη 19 Ιουνίου στο χώρο του ΟΛΗ στο λιμάνι Ηρακλείου:

18:00 : Μαγειρέματα παραδοσιακών εδεσμάτων από δώδεκα Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης.

19:30 : Ρεμπέτικη ζωντανή μουσική με τους Π.Καπιζιώνη, Χ.Παπανικολάου, Θ.Πολυζωάκη και Ο.Τσιλιπάκο

20:15 : Μουσικές δημιουργίες από τον Γιάννη Τσιλογιάννη και την Ομάδα Μουσικής του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

20:45 : Κρητική μουσική με τους Ραφαήλ και Μαθιό Δαμουλάκη και Αλέξη Τζανάκη

21:30 : Συναυλία με τον Γιώργη Μανωλάκη και τους Couleur Locale

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 «Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών» 21:00

Προβολή ταινίας “Beautiful boy”. Την ταινία θα προλογίσει ο Κώστας Κωνσταντινίδης, κριτικός κινηματογράφου και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης

Κριτικών Κινηματογράφου και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Θα ακολουθήσει συζήτηση μετά το τέλος της ταινίας. Είσοδος ελεύθερη.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων 21:00

Βραδιά κλασικού και σύγχρονου χορού από την σχολή «Χοροκίνηση». Εισιτήρια διατίθενται στην «Χοροκίνηση», Απτέρων 3, Χανιά Τηλ. 28210-95585. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 Πλατεία 1866 12:00 «Καθ΄ωδών για τ΄ όνειρο, στάσου πλάι μου».

Μουσική βόλτα στην πόλη με τις ομάδες «Καθ΄ωδών» & «Αντικρουστοί». Η βόλτα θα ξεκινήσει στις 12:00 από την Πλατεία 1866 και θα καταλήξει στην Πλατεία Σπλάντζια στις 14:30 όπου θα καλωσορίσουμε το Soul Art Game, ένα παιχνίδι τέχνης και ψυχής (έμπνευση- σχεδιασμός Ιωάννα Γιάνναρη, εικαστικό μέρος Άννα Φραγκάκη) .

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ο Δήμος Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

25/06/2019 και ώρα 9:00-11:00 στα Θέρμα:

Κατάδυση και άνοιγμα πανό στο βυθό της θάλασσας με το μήνυμα «Στάσου πλάι μου» με την υποστήριξη του εθελοντή εκπαιδευτή δύτη κ. Δημήτριο Νυστάζο.

11:00-13:00: Μετάβαση με σκάφος στην περιοχή Βαθύς όπου θα πραγματοποιηθεί αναρρίχηση στα βράχια του λιμανιού με την υποστήριξη της εθελόντριας εκπαιδεύτριας κ.Τάνιας Ματσούκα.

26/06/2019 και ώρα 9:00-12:00 στο Μασούρι :

Αναρρίχηση σε πεδίο και τοποθέτηση πανό στα βράχια με μήνυμα «Στάσου πλάι μου». Η αναρρίχηση θα πλαισιώνεται με βιωματική άσκηση «Βρίσκω και Ενώνω τα δυνατά μου κομμάτια» με την κατασκευή χειροποίητου παζλ.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια