Ένα βήμα πριν ανοίξουν οι κάλπες

Απόψεις
Ένα βήμα πριν ανοίξουν οι κάλπες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις θέσεις τους για το διακύβευμα της ψήφου τόσο στις 2 Ιουνίου όσο και στις 7 Ιουλίου παρουσιάζουν στον 98.4 οι επικεφαλής των Ν.Ε στο Ηράκλειο.

Δημήτρης Κλαράκης – Γραμματέας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Κλαράκης : Η κυβέρνηση δεν παίζει με τη δικαιοσύνη

Η Κυβέρνηση δεν παίζει με τη Δικαιοσύνη ξεκαθαρίζει αρχικά ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κλαράκης. Είναι δείγμα υγείας οι διαφορετικές φωνές εντός των κομμάτων, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκαν κορυφαία στελέχη για την πολιτική τους που είχε ως αποτέλεσμα την πρωτιά της ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Τέλος παραδέχεται πως στο παραπάνω συνέβαλαν η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, η αναδιανομή των βαρών και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Βαγγέλης Καρκανάκης – πρόεδρος ΝΟΔΕ

Β. Καρκανάκης : Οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα της αλλαγής

Στην ανάγκη αλλαγής της ακολουθουμένης πολιτικής, πρωτίστως, κι όχι  τόσο στην τιμωρητική ψήφο, απέδωσε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης. Μιλά για την απαξιωτική στάση της Κυβέρνησης έναντι των θεσμών κι επισημαίνει ότι στα βήματα της ΝΔ είναι η ανάπτυξη, οι επενδύσεις κι η ασφάλεια.

https://www.youtube.com/watch?v=jjDJwvc1Pds?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Αντώνης Ζαχαριουδάκης – Γραμματέας ΚΙΝΑΛ

Α. Ζαχαριουδάκης: Στο ΚΙΝΑΛ αυξήσαμε τη δύναμή μας

Οι πολίτες επιθυμούν αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς λιτότητα κι ανεργία. Συγκρατήσαμε τις δυνάμεις μας πανελλαδικά, αυξήσαμε σημαντικά τη δύναμη μας κι η ψήφος μας στις 7 Ιουλίου θα πρέπει να είναι προϊόν ωρίμου σκέψεως , η θέση του γραμματέα της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Αντώνη Ζαχαριουδάκη.

Ανδρέας Κοκοσάλης - Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ

Α. Κοκοσάλης: Η αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας μπροστά μας  

‘Η θα γυρίσουμε σελίδα ή θα συνεχίσουμε με τη σκληρή οικονομική πολιτική και τα μνημονιακά κόμματα, επισημαίνει ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Ανδρέας Κοκοσάλης. Μιλά για τη συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων της αριστεράς στην αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανεργίας και προσθέτει ότι τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν μόνο με αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=H8zLWhWkXzE?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News