Αγγέλα Δουλγεράκη

Η Ν. Τζαβάρα για τη στάση εργασίας στο ΠαΓΝΗ

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 10 ΜΑΪΟΥ από τις 8 πμ έως τις 10 πμ, παράλληλα με  παράσταση διαμαρτυρίας στο σαλόνι του νοσοκομείου. 

Παράλληλα με αφορμή την 12η Μάη, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, απευθύνει ΘΕΡΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ σε όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό του νοσοκομείου και σε όλο το Μαιευτικό Προσωπικό με αφορμή την 5η Μαΐου, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ημέρα εορτασμού της ΜΑΙΑΣ και του ΜΑΙΕΥΤΗ.


Στα αιτήματα των εργαζόμενων οι: « Πραγματική ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ. · Επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2009.· Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. · Εφαρμογή του νόμου για την άμεση χορήγηση της ειδικής άδειας σε όλους τους τραυματιοφορείς και σε όσους εργαζόμενους τη δικαιούνται σύμφωνα με την εγκύκλιο. · Πλήρης κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων Υγείας. · Μέτρα για την προστασία της μητρότητας και του παιδιού. · Ενιαία ανώτατη εκπαίδευση. · Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης» όπως είπε στον 98.4 η Νάνσυ Τζαβάρα, νοσηλεύτρια – μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζόμενων στο ΠαΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια