Αγγέλα Δουλγεράκη

"Μη φοβάστε. Μιλήστε"

 Εκδήλωση με θέμα “Σημεία ενδοοικογενειακής βίας και κακοποιητικές πρακτικές - Διαχείριση - Προστασία - Αντιμετώπιση” διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο των 11ου Γυμνασίου και 13ου Λυκείου Ηρακλείου, στην περιοχή του Τάλως, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στο πλαίσιο των δράσεων κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

* Πρωτ. Αντώνιος Κασωτάκης, εφημέριος Ενορίας Αγίας Βαρβάρας (Καμινίων) Ηρακλείου.

* Ευστάθιος Θεοφανίδης, αντιεισαγγελέας Ηρακλείου - Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου.

* Αξιωματικός προϊστάμενος Γραφείου Ανηλίκων, Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

* Δήμητρα Λιάπη, ανθυπαστυνόμος - Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

* Ιωάννης Κανέλλος, αναπληρωτής οργανωτικός συντονιστής Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

* Κατερίνα Μπιτζαράκη, παιδοψυχίατρος - δ/ντρια ΕΣΥ - υπεύθυνη Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων (Βενιζέλειο-Πανάνειο ΓΝΗ).

* Μαρία Παπαδακάκη, επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕΙ Κρήτης.

Προλογίζει ο κοινωνικός λειτουργός-συνεργάτης της ΙΑΚ Γεώργιος Σαριδάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και διοργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τα 11ο Γυμνάσιο και 13ο Λύκειο Ηρακλείου, καθώς και τις υπηρεσίες που μετέχουν με εκπροσώπους-ομιλητές στη συζήτηση.


Χορηγοί επικοινωνίας είναι η “ΚΡΗΤΗ TV”, το Ράδιο 98,4, η “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr.

 

Σχόλια