Αγγέλα Δουλγεράκη

Μ. Καρκαβάτσος: Δεν τρέφουμε αυταπάτες για τις απαντήσεις των Υπουργών.

Θα ξέρουν όμως ότι είμαστε εκεί κι αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας.
Στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης «κλείδωσε» το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Εκτός από τον Σταύρο Αραχωβίτη, θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.
«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στο διάλογο» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Αραχωβίτης και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας».
«Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το τι θα μας πει τι Κυβερνητικό επιτελείο, είμαστε όμως αποφασισμένοι να τους ενημερώσουμε για τα αιτήματά μας καθώς και την απόφασή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, είπε στον 98.4 ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων Μανόλης Καρκαβάτσος.

Σχόλια