default-image

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Απόψεις
«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτή επιστολή αγανάκτησης και φόβου για παραβατικές συμπεριφορές σε γειτονιές του Ηρακλείου

Αναφέρεται σε  πραγματικό γεγονός σε γειτονιά του Αγίου Ιωάννη, με τους κατοίκους να ζητούν το αυτονόητο: «Μέτρα μια την ασφάλεια τους».

Η επιστολή κατοίκων της περιοχής προς τον 98.4 αναφέρει τα εξής:

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Χθες κατά τις 8 το βραδάκι 2 άνδρες προσπάθησαν να κάνουν διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη σε κάθετο δρόμο επί της οδού Κρασαδάκη λίγα μόλις μέτρα από μεγάλο Σούπερ Μάρκετ. Ας σημειωθεί ότι στην περιοχή αν και έχουν γίνει διανοίξεις νέων δρόμων τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει φωταγώγηση με αποτέλεσμα να επικρατεί πλήρες σκοτάδι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Μάλιστα κάτοικοι αναφέρουν σε αυτό το σημείο συχνά λαμβάνουν χώρα περίεργες συναλλαγές.

 Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων διαρρήξεων σπιτιών της περιοχής η γειτονιά αναστατώθηκε. Ο λόγος ήταν ο έντονος διαπληκτισμός των επίδοξων διαρρηκτών με μια κάτοικο της προς διάρρηξη κατοικίας που τους έπιασε στα πράσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι είναι Ρουμάνοι και  ενδιαφέρονται να βρουν να ενοικιάσουν σπίτι στην περιοχή και ήρθαν να δουν το σπίτι που νοικιάζεται. Στη συνέχεια προσπάθησαν να πλησιάσουν την γυναίκα όταν αντιλήφθησαν ότι δεν είχε πειστεί από τα λεγόμενα τους. Ακολούθησαν απειλές αλλά η γυναίκα έβαλε τις φωνές! Συνέβη όμως το παράδοξο να της βάλλουν τις φωνές και εκείνοι!

Προσοχή λοιπόν στους νοικοκυραίους γιατί έτσι και συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επίδοξους κλέφτες θα τα ακούσουν και από πάνω!

Το σκοτάδι βοήθησε τους άνδρες να διαφύγουν ανενόχλητοι αν και η γειτονία είχε βγει στα μπαλκόνια και στο δρόμο.

Οι "ξεχασμένοι" από τους αρμόδιους φορείς δρόμοι της περιοχής είναι δρόμοι επικίνδυνοι για τους πεζούς και όλο πρόκληση λίγα μόλις μέτρα από το 47Ο  Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και από φροντιστήρια ξένων γλωσσών που οι διερχόμενοι συχνά είναι παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News