Αγγέλα Δουλγεράκη

Ζ. Ρηγάκης: Αδικούν τους αναπληρωτές

Μ. Αχλαδιανάκης: Τιμωρούν τους τρίτεκνους αναπληρωτές

24ΩΡΗ  απεργία  σήμερα 17 Ιανουαρίου στο Δημόσιο υπό την ομπρέλα της  ΑΔΕΔΥ στηρίζοντας το αίτημα της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ για την απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση, που αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. 
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Ζαχαρίας Ρηγάκης,  μιλά στον 98.4 για αδικία σε βάρος των αναπληρωτών με την μοριοδότηση που τους επιφυλάσσει το Υπουργείο.
Συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Τιμωρούν τους τρίτεκνους αναπληρωτές
Διαμαρτυρία των τριτέκνων για τις αδικίες του νόμου Γαβρόγλου με τη μοριοδότητση των εκπαιδευτικών καθώς δεκάδες τρίτεκνοι αναπληρωτές θα μείνουν εκτός αγοράς εργασίας.
Σημαντικό βήμα ωστόσο για τους τρίτεκνους και την θεσμική εξομοίωσή τους με τους Πολύτεκνους, όπως λέει στον 98.4 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανόλης Αχλαδιανάκης, είναι η απόφαση της Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου για την παύση ισχύς του νόμου που λειτουργούσε ως ‘’κόφτης’’ και απαγόρευε στα παιδιά των Τρίτεκνων Οικογενειών να συμμετέχουν σε κάθε είδους διαγωνισμό προσλήψεων, από την στιγμή που το πρώτο παιδί υπέρβαινε το 25ο έτος της ηλικίας.
Από τώρα και στο εξής θα μπορούν να περιλαμβάνονται παιδιά μέχρι ηλικίας 30 ετών ( το τελευταίο) , ανεξάρτητα από την ηλικία και την οικογενειακή κατάσταση των δύο πρώτων παιδιών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια