Αγγέλα Δουλγεράκη

Ν. Χατζόπουλος και Σ. Βοργιάς για τις δηλώσεις Ε. Αχτσιόγλου

Προς το χειρότερο η καθημερινότητα των συνταξιούχων - Νέα γενιά φτωχοποιημένων εργαζόμενων.

Με θυμηδία οι απαντήσεις στις δηλώσεις Ε.Αχτσιόγλου περί αύξησης του κατώτατου μισθού για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις, ανακοίνωση που θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, 370.000 νέες θέσεις εργασίας επί σημερινής κυβέρνησης και 620.000 συνταξιούχους που παίρνουν αύξηση το 2019 επειδή υπολογίζεται με νέο τρόπο η σύνταξή τους και μαρτυρά ότι η Κυβέρνηση προστάτεψε τις καταβαλλόμενες συντάξεις.

«Θα δούμε λίγο παρακάτω πως μεταφράζεται ο επανυπολογισμός των συντάξεων. Να θυμούνται σημερινοί και χθεσινοί πως όλοι τους συνολικά έβαλαν το χεράκι τους για τη σημερινή κατάσταση των συνταξιούχων» λέει στον 98.4 ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Νίκος Χατζόπουλος.

Για μείωση της ανεργίας αλλά και τη δημιουργία νέας γενιάς εργαζόμενων κάτω από το όριο της φτώχειας κάνει λόγο στα πλαίσια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του 98.4 ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Υπεραμύνθηκε των προσπαθειών της Κυβέρνησης για την υπεράσπιση της εργασίας και των καλυτέρων συνθηκών διαβίωσης τους, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Γιώργο Σαχίνη ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια