Γ. Σαριδάκης: Κάλεσμα για κοινή προσπάθεια απέναντι στην Ενδοοικογενειακή Βία

Απόψεις
Γ. Σαριδάκης: Κάλεσμα για κοινή προσπάθεια απέναντι στην Ενδοοικογενειακή Βία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης

 Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18.30 το απόγευμα στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, επί της Κονδυλάκη 32 και ο τίτλος της είναι: «Σημεία ενδοεικογενειακής βίας και κακοποιητικές πρακτικές. Διαχείριση – Προστασία – Αντιμετώπιση.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, τελεί υπό την αιγίδα της, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, καθώς και υπηρεσίες, φορείς και συλλόγους που μετέχουν με εκπροσώπους – ομιλητές στην συζήτηση.

Χορηγός επικοινωνίας «ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΤV».

Η προσπάθεια για άλλη μία φορά αγκαλιάζεται από την τοπική κοινωνία με συλλόγους γονέων να λαμβάνουν ενεργό ρόλο...αλλά και την έμπρακτη στήριξη του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου που προσφέρει την δυνατότητα να φιλοξενούνται στο στόλο του οι αφίσες και τα ενημερωτικά μηνύματα των ομιλιών που προγραμματίζονται για όλη την εκστρατεία ενημέρωσης.

«Ενημέρωση, διαχείριση,  προστασία, δικαιοσύνη - νομική πρόνοια, πρόληψη, υποστήριξη, διάγνωση, αμαρτία, εκπαίδευση, γνώση… συνεργασία» οι λέξεις κλειδιά για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας είπε σήμερα στον 98.4 ο κοινωνικός λειτουργός της Αρχιεπισκοπής Γιώργος Σαριδάκης που έχει την ευθύνη διοργάνωσης των συγκεκριμένων δράσεων ευαισθητοποίησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News