default-image

Εργατικά κέντρα Κρήτης: Στις υποσχέσεις θα μείνει ο Προϋπολογισμός

Απόψεις
Εργατικά κέντρα Κρήτης: Στις υποσχέσεις θα μείνει ο Προϋπολογισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα περιμένουμε την ανάπτυξη, τις μόνιμες θέσεις εργασίας.

Με επιφυλακτικότητα και αρνητικά σχόλια η κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κι εκτός Βουλής από τα Εργατικά κέντρα.

Περί υποσχέσεων και προεκλογικής παροχολογίας μιλά στον 98.4 ο Γιώργος Λιολάκης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου για να συνεχίσει: «Δυστυχώς η καθημερινότητα, η ανακύκλωση της εργασίας, οι χαμηλοί μισθοί, η ελαστική εργασία, ως συνθήκες δεν άλλαξαν και ούτε περιμένουμε να αλλάξουν».

«Περιμένουμε ακόμα τις υποσχόμενες μόνιμες θέσεις εργασίας, την προστασία των εργαζόμενων, την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών με 12.000 εγγεγραμμένους ανέργους αυτή την ώρα στα Χανιά» λέει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Μανολικάκης.  

«Μιλούν για απασχόληση κι εμείς επιμένουμε σε μόνιμες θέσεις εργασίας. Αβεβαιότητα το κλίμα που επικρατεί στο Λασίθι» ότι κι αν λένε ή υπόσχονται οι θέσεις του Μανόλη Πεπόνη από το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης:

Ως το “κύκνειο άσμα” ενός τετραετούς κύκλου αυταπάτης, ανευθυνότητας, τυχοδιωκτισμού και ιδεοληψίας χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό για το 2019 ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας.

 «Δεν είναι ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός, δεδομένου ότι είμαστε σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Αυτή η ιστορία του μεταμνημονιακού προϋπολογισμού και της μεταμνημονιακής εποχής είναι ειρωνεία. Η μεταμνημονιακή εποχή με 700 νόμους να ισχύουν στο ακέραιο και να μην καταργείται κανένας!», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και πρόσθεσε ότι ο «μεταμνημονιακός προϋπολογισμός και η μεταμνημονιακή εποχή έχουν δεσμεύσεις μέχρι το 2060, με μέτρα για τα πλεονάσματα, με μέτρα που θα εφαρμόζονται από το 2019 και από το 2020».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News