default-image

Α.Συγγελάκης: Προσβάλουν το φιλότιμο των Κρητικών με την Γερμανοελληνική Συνέλευση.

Απόψεις
Α.Συγγελάκης: Προσβάλουν το φιλότιμο των Κρητικών με την Γερμανοελληνική Συνέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός τους η λήθη των ωμοτήτων και η μη καταβολή των αποζημιώσεων

Σφοδρές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις φέρνει η διεξαγωγή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης 1-3 Νοεμβρίου στη Χερσόνησο.

Αντιδράσεις καταγράφονται κι από Δημοτικές παρατάξεις που κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή , ότι αρτηριοσκληρωτικά επιμένει να μην αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα και το αρνητικό φορτίο των πράξεων και των επιλογών της.

Απέναντι στη συνέλευση: Κοινωνία,  Μαρτυρικοί Δήμοι, Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, Ενώσεις  Θυμάτων Ολοκαυτωμάτων, Σύλλογοι Μαρτυρικών Χωριών της Κρήτης και Ιστορικών, Δήμαρχοι και Βουλευτές.  

Στις 16.30 η πρώτη συνάντηση των διαμαρτυρόμενων από όλη την Κρήτη στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η αναχώρηση για τη Χερσόνησο.  

Στο Ηράκλειο μετέχοντας στις κινητοποιήσεις επίσης οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., και Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής και μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.». 

«Θερμή» κι η Υποδοχή του Γερμανού Υφυπουργού Οικονομικής Συνεργασίας κι Ανάπτυξης Νόρμπερτ Μπάρτλε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Για κινήσεις που προσβάλουν το φιλότιμο των κρητικών, Γερμανοελληνική συνέλευση  που έχει απώτερο στόχο τη λήθη των ωμοτήτων και τη μη καταβολή των αποζημιώσεων, μίλησε στον 98,4 ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων της Βιάννου Αριστομένης Συγγελάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News