«Μαϊμού» έρανος και στην Κρήτη

Απόψεις
«Μαϊμού» έρανος και στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διευκρινήσεις τεσσάρων συλλόγων για την προστασία μας

Με κοινή δήλωση τους τέσσερεις σύλλογοι που αγωνίζονται για την οδική ασφάλεια και την υπεράσπιση των θυμάτων  των τροχαίων εγκλημάτων, ενημερώνουν ότι δεν κάνουν κανένα έρανο για τα θύματα των τροχαίων.Πρόκειται για τους: Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα/ Εθελοντικός σύλλογος πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων (ΕΣΥΠΡΟΤΑ) – Ηράκλειο/ Εταιρία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων  (ΕΥΘΥΤΑ)  – Ρόδος/ Σύλλογος για την πρόληψη από τα τροχαία ατυχήματα (ΠΡΟ.ΤΑ.) – Χανιά.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: Μετά από ενημέρωση που είχαμε πρόσφατα από διάφορες περιοχές της χώρας (Ηράκλειο, Κόρινθο, Αθήνα) πραγματοποιείται με επαγγελματικό τρόπο έρανος από δήθεν συμπαραστάτες των θυμάτων τροχαίων συγκρούσεων. Με την διανομή φυλλαδίου – το οποίο έχει ένδειξη διανέμεται δωρεάν ζητείται οικονομική συνδρομή για την ενίσχυση των δράσεων των “συμπασχόντων”.

Η ιστορία αυτή που εξελίσσεται εδώ  και χρόνια πανελλαδικά (καταγγελίες είχαμε και από Ικαρία, Ρόδο, Νεάπολη Κρήτης, Χανιά, Θεσσαλονίκη κα) με επαγγελματικά εργαζόμενους στον “τομέα” και που στο παρελθόν έχει οδηγήσει και σε συλλήψεις για παράνομο έρανο (Μακρακώμη Λαμίας, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και αλλού) όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει αλλά διογκώνεται.

Επίσης θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως οι σύλλογοι μας δεν έχουν καμία σχέση με την συλλογή πλαστικών καπακίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News