Το Σάββατο η 2η Γιορτή Εθελοντισμού- Προσφοράς – Συλλογικότητας

Απόψεις
Το Σάββατο η 2η Γιορτή Εθελοντισμού- Προσφοράς – Συλλογικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δράση που πραγματοποιείται από την εθελοντική ομάδα «ΑΤΑΧΤΟΙ» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε.Ηρακλείου και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως μάλιστα είπε στον 98.4 ο ιδρυτής των άταχτων Σιμάκης Σαράντης περίπου 26 εθελοντικές ομάδες-οργανισμοί και φορείς της πόλης, θα βρίσκονται στην πλατεία με κύριο μέλημα οι πολίτες του Ηρακλείου να έρθουν σε επαφή με τις Εθελοντικές ομάδες να μάθουν το έργο τους, και πως μπορούν οι ίδιοι να προσφέρουν αλλά και να γίνουν ενεργοί εθελοντές.

Στόχος επίσης είναι και όλες οι ομάδες να έρθουν πιο κοντά και η μία στην άλλη, να γνωρίσουν το έργο αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις, σε μία ημέρα γεμάτη χρώματα, ζωντάνια, γεμάτη διαδραστικά, χορό και μουσική! Η ώρα έναρξης θα είναι στις 10 ώρα το πρωί, ενώ η γιορτή θα τελειώσει στις 23:00 το βράδυ όπου θα κλείσει με συναυλία από την μπάντα του Μάνου Παπαδάκη.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο αναβολής της διοργάνωσης λόγω καιρού, ο κος Σιμάκης διευκρίνισε πως αυτό θα εξεταστεί στην πορεία της ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News