Αγγέλα Δουλγεράκη

Μέσω Αθηνών… οι βλάβες της ΔΕΗ

Αγανακτισμένοι και χωρίς ρεύμα δεκάδες πολίτες

Η μπόρα ήρθε, τα αστραπόβροντα μας θύμισαν το Χειμώνα, οι δρόμοι που πλημμύρισαν ότι κάποιοι απλά χαζεύουν από την καρέκλα που κάθονται, ενώ οι κεραυνοί για άλλη μία φορά προκάλεσαν ζημιές στο περίφημο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Μέσα στην μπόρα μάθαμε επίσης πως η προσπάθεια να μιλήσεις με τις βλάβες της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, που πιστεύεις ότι θα πρέπει να σου στρώνουν χαλί μιας και τους χρυσοπληρώνεις, χάνεται μέσα στα κουμπάκια του διαδικτύου, αλλά μέσω «Θηβών»….
Επικοινωνεί μαζί μας ο κος Αντώνης από τις Μαλάδες: «Δεν έχουμε ρεύμα εδώ και τέσσερεις ώρες» λέει. «Τηλεφωνούμαι στον τετραψήφιο αριθμό που έχουν δώσει… περιμένουμε ατελείωτα... ένας άνθρωπος να μην μας πει μια κουβέντα;
Στον Τσίπρα θα τηλεφωνήσουμε»!
Μπήκαμε στη διαδικασία να βοηθήσουμε κι επικοινωνήσαμε με υπαλλήλους της επιχείρησης. Από κει μάθαμε για τις ζημιές λόγω των κεραυνών για να ξέρετε. Αναφορικά με τον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας με τους πολίτες μας είπαν πως το δίκτυο μπορεί να είναι λίγο παραπάνω φορτωμένο καθώς το κέντρο του έχει έδρα την Αθήνα, άρα οι κλήσεις είναι πανελλαδικές και στη συνέχεια γίνεται η online αποστολή τους στις περιφερειακές μονάδες!!!
Τηλεφωνήστε στον Τσίπρα λοιπόν, γιατί σωτηρία δεν υπάρχει…..

 

 

  

 

Σχόλια