Κορυφαίο...

Απόψεις
Κορυφαίο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε απόφαση σε βάρος πολύτεκνης οικογένειας, σύμφωνα με την οποία πρέπει να καταβάλλει 300 ευρώ πρόστιμο λόγω «φασαρίας», μετά την προσφυγή στη δικαιοσύνη ζευγαριού που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την πολύτεκνη οικογένεια.

Το ποσό θα Αναλυτικότερα, η πολύτεκνη οικογένεια καλείται να καταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες, όποτε τα παιδιά κάνουν φασαρία.

Επιπλέον, όποτε τα παιδιά «ενοχλούν» εκτός της καταβολής του προστίμου, θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν η εξαμελής οικογένεια, γονείς και τέσσερα παιδιά, δέχτηκε την εις βάρος της αγωγή από ένα άτεκνο ζευγάρι μέσης ηλικίας, το οποίο διαμένει στον κάτω όροφο με το αιτιολογικό ότι παράγει φασαρία και θόρυβο.

Ο πατέρας άσκησε σύμφωνα με το thetoc.gr έφεση η οποία αναμένεται να εκδικαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Απ’ εκείνα που απλά, σε μουδιάζουν…

Του φρονίμου τα παιδιά πριν ….

Υπενθύμιση: Αλλαγή και στις ώρες κοινής ησυχίας

Αλλάζουν από την 1η Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας, με τους παραβάτες ν’ απειλούνται με ποινές.

Συγκεκριμένα η αστυνομική διάταξη του 1996 προβλέπει ότι ως ώρες κοινής ησυχίας, για το μεσημέρι και το βράδυ, ορίζονται:

– Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30

– Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00

Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου και θερινή περίοδος, το διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων για τις ώρες κοινής ησυχίας διώκονται σε βαθμό πταίσματος.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν έγκληση σε βάρος των παραβατών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News