«Απαγορεύεται» η Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες;

Απόψεις
«Απαγορεύεται» η Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπατούν όλο το χώρο οι ενοικιάζοντες τις παραλίες με τις ευλογίες των Δημοτικών Αρχών.

Απομονωμένοι στις γωνίες των παραλιών γι άλλη μία φορά και φέτος οι λουόμενοι που αποφασίζουν να μην νοικιάσουν καρέκλες κι ομπρέλες.

Είτε γιατί θεωρούν ότι δεν μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να τους υποχρεώνει στην καταβολή των 2+2+2=6 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων, είτε γιατί η τσέπη τους δεν μπορεί ν’ αντέξει το έξοδο αυτό για ένα μπάνιο στην παραλία.

Σε απάντηση της όποιας διαμαρτυρίας και οι φωτογραφίες από παραλία, χωρίς όνομα προσωρινά, του Δήμου Χερσονήσου, όπου παραδοσιακά από πέρυσι ο «Ελεύθερος Χώρος» είναι ανύπαρκτος. Μόνο που φέτος το κακό έχει παραγίνει. 

Μόλις χθες λοιπόν τα ποδαράκια μικρών παιδιών πατούσαν πάνω στις αιχμηρές πέτρες ή κρέμονταν από ένα κομμάτι βράχου – πεζουλιού που υπήρχε εύκαιρος για να καθίσουν τρία άτομα. Δίπλα ήταν στερεωμένες οι ομπρέλες αμέσως μετά οι καρέκλες και παραδίπλα οι ανοιγμένες ξαπλώστρες.

Το ποιο ωραίο από όλα όμως είναι αυτό που ακούς ως δικαιολογία: «Θα μάθουμε, θα σας πούμε τι λέει ο νόμος»…

Ποιος νόμος; Ποιος ελέγχει; Ποιος έχει συνείδηση κι ευθύνη; Προσωπικά πάντως ντράπηκα, που δεν έδωσα τη θέση μου σε δύο ηλικιωμένους να κρεμάσουν τα πονεμένα πόδια τους στο βράχο – πεζούλι.

Άντε καλά μπάνια!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News