Ξεκινά το Matala Beach Festival 2018

Απόψεις
Ξεκινά το Matala Beach Festival 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες οι επισκέπτες που αναμένονται στην περιοχή το τριήμερο 22-24 Ιουνίου στη γιορτή της μουσικής, του τραγουδιού, του ξεφαντώματος.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, εμείς οι λίγοι του πολιτιστικού συλλόγου – τέσσερα άτομα και δύο ακόμα εθελοντές – για το φετινό φεστιβάλ», είπε στον 98,4 ο πρόεδρος του Γιώργος Τζαβολάκης. «Δίπλα μας και οι κάτοικοι που ρίχνονται στη μάχη εξυπηρέτησης των επισκεπτών» πρόσθεσε.

Στην παραλία που έγινε διάσημη τις δεκαετίες ’60 και ’70, δίπλα στις σπηλιές όπου έζησαν για χρόνια τα «παιδιά των λουλουδιών», απολαμβάνοντας τον φυσικό τρόπο ζωής σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, φέτος αναμένεται να φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας , όπως : «Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, 2002 GR, Κίτρινα Ποδήλατα…  

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”, ενώ μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ των Ματάλων είναι η Amstel.

Μεγάλη αναμένεται να είναι η επισκεψιμότητα στην περιοχή, με το σύνολο των κατοίκων της Ματάλων να ρίχνονται στη μάχη εξυπηρέτησης τους. Μάλιστα από σήμερα το βράδυ έως και την Τρίτη, 20 άτομα αναλαμβάνουν αποκλειστικά την καθαριότητα, ναυαγοσώστες θα βρίσκονται συνεχώς στην παραλία για την ασφάλεια των λουομένων και σεκιούριτι  στην ευρύτερη περιοχή. Διευκολύνσεις θα υπάρχουν επίσης αναφορικά με τη στάθμευση των αυτοκινήτων, σε χώρο 50 στρεμμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News