Αγγέλα Δουλγεράκη

Η «Αναδοχή» θέλει μεγάλη καρδιά

Είναι ευθύνη απέναντι στα παιδιά που στηρίζεις

Αποδείξαμε ως κοινωνία την αλληλεγγύη μας, αλλά το επόμενο βήμα απαιτεί ψυχή, επισημαίνει η εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής απο το Μαλεβίζι Εύη Αποστολάκη στο Ράδιο 98,4.

«Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου», αντικείμενο της εσπερίδας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης, την Τετάρτη 14 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισσο.

Την ευθύνη της αναδοχής και το μεγαλείο ψυχής προκειμένου να στηρίξεις το εγχείρημα αυτό, επισημαίνει η κα Εύη Αποστολάκη.

 Το πρόγραμμα της εσπερίδας έχει ως εξής:

 18:00: Χαιρετισμός Δημάρχου

 18:10: Χαιρετισμοί της Εντεταλμένης Δημοτικής  Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Εύης Αποστολάκη και του προέδρου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη.

 18:30: Ομιλία από την Μαρία Φραγκιουδάκη, Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων  και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου». Συμμετέχει και ανάδοχη μητέρα που θα καταθέσει την εμπειρία της.

 19:15: Ομιλία από την Μαρία Τερζίδου, Κοινωνική Λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου, με θέμα «Συνεργασία και δικτύωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για την ενίσχυση των θεσμών της Παιδικής Προστασίας».

Σχόλια