default-image

Πιέζει ο χρόνος για συμβασιούχους του Δημοτικού στους Δήμους

Κρήτη
Πιέζει ο χρόνος για συμβασιούχους του Δημοτικού στους Δήμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία των συμβασιούχων στην καθαριότητα των Δήμων της χώρας καθώς ο χρόνος για τη λήξη των συμβάσεων τους  κυλά αντίστροφα, 31 Μαρτίου 2018, ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τη μονιμοποίηση τους είναι έτοιμος να βγει στον αέρα, αλλά όλοι όσοι έχουν πάει μόνο στο Δημοτικό βρίσκονται εκτός.

Οι όποιες παρεμβάσεις μέχρι σήμερα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα περιλαμβάνονται σε αυτό και όλοι αναμένουν τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για παραλογισμό κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στο Δήμο Ηρακλείου  και  προβλήματα λειτουργικότητας στους ΟΤΑ μετά τις 31 Μαρτίου μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Για αδίκαστο έγκλημα σε βάρος τους μιλά ένας εκ των συμβασιούχων, ο Λεωνίδας Βασιλείου , που κινδυνεύει να μείνει άνεργος  καθώς δεν θα έχει το δικαίωμα ούτε με δίμηνη σύμβαση να προσληφθεί. Αίτημα του επίσης ο Δήμος Ηρακλείου όπως και οι λοιποί Δήμαρχοι να ζητήσουν την παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πιέζουμε το υπουργείο στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης, λέει από την πλευρά του κι ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Η συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών εντωμεταξύ με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News