default-image

Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες στην Κρήτη

Κρήτη
Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24 και 26 Ιανουαρίου βγαίνουν στους δρόμους της Κρήτης οι παραγωγοί αγροτοκτηνοτρόφοι  μέλη της δύναμης των Μπλόκων σύμφωνα με την απόφαση της παγκρήτιας σύσκεψης.

Στα Πρετώρια 24 του μήνα στήνεται το πρώτο μπλόκο με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων Μανόλη Καρκαβάτσο, να απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες να ενισχύσουν με τη φωνή τους τα αιτήματα επιβίωσης των αγροτών, έξω από τις πολιτικές ταμπέλες που κάποιοι επιτήδεια τοποθετούν.

Κόστος παραγωγής, ζημιές που δεν καλύπτονται από τον ασφαλιστικό τους φορέα, φορολογία και αφορολόγητο, σα αιτήματά τους.

26 Ιανουαρίου βγαίνουν στους δρόμους των Χανίων οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Μανούσο Σταυριανουδάκη στο Ράδιο 98,4.

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση των Μπλόκων πανελλαδικά βγάζει τα τρακτέρ στους δρόμους από τις 22 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου εν μέσω συνεντεύξεων επιχειρεί να υπερασπιστεί των αποφάσεων του υπουργείου για την ακολουθούμενη αγροτική πολιτική με τους παραγωγούς να βρίσκονται απέναντι κατηγορώντας τον ότι θα μείνει στην Ιστορία για τις αποφάσεις τους κατά του αγροτικού κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News