default-image

Το Μαλεβίζι ζητά να διαχειρίζεται το παραλιακό του μέτωπο

Κρήτη
Το Μαλεβίζι ζητά να διαχειρίζεται το παραλιακό του μέτωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικαίωμα του να διαχειρίζεται ο ίδιος την παραλιακή ζώνη εντός των Διοικητικών του ορίων από τον Ξηροπόταμο μέχρι την Παντάνασσα , αντί του ΟΛΗ, διεκδικεί ο Δήμος Μαλεβιζίου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ Μανόλης Αντωνογιαννάκης στο Ράδιο 98,4.

Την Παρασκευή και η σύσκεψη που συγκαλεί ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με τους βουλευτές του Νομού όλων των Κομμάτων ζητώντας την αρωγή τους για τον απεγκλωβισμό του Όρμου των Λινοπεραμάτων από τις οχλούσες μονάδες αφενός κι αφετέρου για τις εξελίξεις στην καλωδιακή σύνδεση της Κορακιάς, τη μετεγκατάσταση του ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων, τον σταθμό μετατροπής της Δαμάστας, τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στο δίκτυο μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος και γενικότερα το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης σε σχέση με την περιοχή του Μαλεβιζίου.

Αναφορικά με τις δεσμεύσεις της πολιτείας για την ασφάλεια του οδικού δικτύου και το τμήμα του δρόμου στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας αναφέρει πως είναι ντροπή το 2018 να μην έχουμε διευθετήσει τέτοιου είδους θέματα.

Σήμερα το πρωί εντωμεταξύ στην πρώτη διασταύρωση Αγίας Πελαγίας συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αχλάδας διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη κανονικών κόμβων και την επικινδυνότητα του δρόμου.

 Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση και  προς τους συναρμόδιους υπουργούς, από το γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου για το θέμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News