Αγγέλα Δουλγεράκη

Α.Μεϊμαράκης: Οδηγώντας συναισθηματικά προκαλούμε τροχαία

''Το τροχαία μας αφορούν όλους. Κι αν όλοι δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας θα συνεχίσουν να μας δίνουν νεκρούς και τραυματίες'' εκτιμά ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλέξανδρος Μεϊμαράκης, μιλώντας στο Ράδιο 98,4 στο τέλος μιας χρονιάς που οι άνθρωποι που χάθηκαν στους δρόμους της Κρήτης έφθασαν στους 52.

Επισημαίνει πως συνεχίζουμε να οδηγούμε ''Συναισθηματικά'' με ότι αυτό περιλαμβάνει στη συμπεριφορά μας στους δρόμους και πως δεν αντιλαμβανόμαστε ότι αύριο θύματα μπορεί να είμαστε οι ίδιοι.

Αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της πολιτείας στέκεται στο ρόλο που αυτή πρέπει να διαδραματίσει, τα βήματα που πρέπει να διανύσει και τις τομές που θα πρέπει να κάνει μακριά από τη λογική της φοροεισπρακτικής πολιτικής που ακολουθείται στο διηνεκές, όπως με τον ΚΟΚ.

Επαναλαμβάνει ότι οι προτάσεις των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών, βρίσκονται στα συρτάρια κάποιου γραφείου  του Υπουργείου Μεταφορών και ζητά το μάθημα ''Οδικής Αγωγής'' να διδάσκεται το 2018 τόσο στα Δημοτικά όσο και στα Γυμνάσια τως χώρας όπως έχουν προαναγγείλει.

Σχόλια