Αγγέλα Δουλγεράκη

Βράβευση μαθητών και Re-action την Κυριακή στο Ηράκλειο

Στις 17 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί σε δύο προβολές στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου η μη εμπορική ταινία Re-action, με θέμα: «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή».


Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται παράλληλα, ξηρή τροφή, κονσέρβες, φάρμακα, παιγνίδια και κρεβατάκια για τα αδέσποτα.


Η ταινία θα προβληθεί με τη συνεργασία της ΠΦΠΟ (Πανελλαδική  Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία), της ΖΩΦΟΡΟΣ   και του Δήμου.
Χορηγός επικοινωνίας Η ΚΡΗΤΗ TV και ο 98,4.

Στη ζεστασιά, τη φιλία, την αφοσίωση, την αγάπη που σου δίνει ένα σκυλί και το πόσο μπορεί να αλλάξει καταστάσεις προς το καλύτερο μέσα σε ένα σπίτι, αναφέρθηκε η ΓΓ της ΠΦΠΟ Μαρία Χουστουλάκη μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και στην Α.Δουλγεράκη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης και η Τάνια Τρύπη αλλά και μια σειρά άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί , όλοι εθελοντικά ,στην προσπάθεια των δημιουργών της να μεταδώσουν την αγάπη και τον σεβασμό , που όλοι μας οφείλουμε στα ζώα .

Σε σενάριο Αλέξανδρου Κατσάρη & Αρτέμη Σαμοθράκη ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία και σε δημόσιες σχέσεις - επικοινωνία Χρήστου Πετρίδη .

Ακολούθως η ταινία θα προβληθεί στα Χανιά, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο Mega Place στον Βλητέ , σε δύο παραστάσεις απογευματινή 6-8 και βραδινή 8-10.

Σχόλια