default-image

Δεν θα καλύπτονται οι καταγγελίες στο νοσοκομείο Χανίων

Κρήτη
Δεν θα καλύπτονται οι καταγγελίες στο νοσοκομείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο, «προστασίας» των ασθενών για την προάσπιση των απαραίτητων αρχών σεβασμού της αξιοπρέπειας, της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων τους, ξεκίνησε να λειτουργεί στο νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Σε αυτό μπορούν να απευθύνονται τόσο οι ασθενείς, όσο και οι συγγενείς ή συνοδοί τους για όλα τα προβλήματα που ενδεχόμενα αντιμετωπίζουν με στόχο την άμεση επίλυση τους, σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό επίπεδο και εξυπηρέτησης. 

Παράλληλα οι παραπάνω θα μπορούν να υποβάλουν και τις προτάσεις τους για τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτόυς.

Το γραφείο έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό για την εξυπηρέτηση του κόσμου όπως λέει στο Ράδιο 9,84 ο Διοικητής του ιδρύματος Μηνάς Βουλγαρίδης.

Ο ίδιος διαβεβαιώνει πως  δεν θα παραπέμπεται σε μέλλοντα χρόνο καμία αναφορά και δεν θα μπαίνει σε συρτάρι καμία σοβαρή καταγγελία, ότι θα εξετάζονται όλες  με τη δέουσα προσοχή και πως εκτός από το εξειδικευμένο προσωπικό που στελεχώνει το γραφείο, στο πλευρό των πολιτών βρίσκονται τόσο ο συνήγορος του πολίτη όσο και η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

''Πρωτίστως οι πολίτες θα ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους'' αναφέρει ενδεικτικά ο κος Μηνάς Βουλγαρίδης  στην Α.Δουλγεράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News