Αγγέλα Δουλγεράκη

Θα μείνουμε οι μισοί στην παραγωγοί λένε οι αγρότες

Τα δάνεια των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της χώρας πρέπει να ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από ένα σύστημα που θα βρίσκεται κοντά στο νόμο του 2004 για τα πανωτόκια, ακόμα και αν υπάρχουν αντιρρήσεις από τους δανειστές, επισημαίνουν μιλώντας στην Εφημερίδα "Νέα Κρήτη" εκπρόσωποι φορέων.

Αν δεν υπάρξει ρύθμιση σε δύο χρόνια θα έχουν μείνει οι μισοί αγρότες επισημαίνουν με παρεμβάσεις τους στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, οι παραγωγοί Στάθης Φραγκιαδάκης και Μιχάλης Καμπιτάκης.

Σε επιμέρους θέματα του αγροτικού κόσμου ο πρώτος ζητά να υπάρξει σταθερή γραμμή με την επιβολή ή όχι ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί καθώς το πλήγμα για τον παραγωγό μεταφράζεται σε αύξηση της εισαγωγής κρασιού κατά  23%.  

Θετικό βήμα χαρακτηρίζει από την άλλη την αναγνώριση της ρακής ως αγροτικού προϊόντος και τη διάθεση της στις λαϊκές αγορές σε συσκευασία μικρότερη των πέντε λίτρων.

Επικοινωνιακό παιγνίδι η καταβολή του 70% της επιδότησης μέχρι το τέλος του μήνα εκτιμά την ίδια ώρα το μέλος της ΕΑΣΗ Μιχάλης Καμπιτάκης, δια στόματος του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΚΡΗΤΗ TV, με τον ίδιο επιμένει ότι μιλάμε για το 50% .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια