Αγγέλα Δουλγεράκη

Αντιπαράθεση εργαζόμενων ΕΚΑΒ – ΔΥΠΕ (Ηχητικό)

‘’Παρεκτροπές’’ συνδικαλιστικής δράσης , οι αναφορές του διασώστη του ΕΚΑΒ Σητείας στις 22 Ιουνίου ότι αιρετοί και αρμόδιοι κοιμούνται ήρεμοι τα βράδια όταν η υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Λασίθι, απαντά τέσσερεις ημέρες μετά η 7η ΥΠΕ Κρήτης δια στόματος του αντιδυπεάρχη Στέλιου Δημητρακόπουλου στο Ράδιο 9,84.

''Παρεκτροπές'' συνδικαλιστικής δράσης , οι αναφορές του διασώστη του ΕΚΑΒ Σητείας στις 22 Ιουνίου ότι αιρετοί και αρμόδιοι κοιμούνται ήρεμοι τα βράδια όταν η υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Λασίθι, απαντά τέσσερεις ημέρες μετά η 7η ΥΠΕ Κρήτης δια στόματος του αντιδυπεάρχη Στέλιου Δημητρακόπουλου στο Ράδιο  9,84.Αναφορικά με την πρότασή του περί λειτουργίας όλων των ασθενοφόρων με ένα διασώστη κι ένα γιατρό ή ένα νοσηλευτή του Κ.Υ και τις αντιδράσεις των εργαζόμενων, ισχυρίζεται ότι είναι κρίμα οι δυνάμεις που σήμερα υπάρχουν να μην συνεργάζονται μεταξύ τους. Σύμφωνα με τον ίδιο η πρόταση προς τη διοίκηση του ΕΚΑΒ αποτελεί προϊόν μελέτης.

 Δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μας, γιαυτή τη μελέτη. Τα προβλήματα είναι έντονα τρία με τέσσερα χρόνια. Δεν λύνονται με δύο ή τρία άτομα. Η πρόταση της 7ης ΥΠΕ δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, η θέση του προέδρου των εργαζόμενων Νίκου Καλογιαννάκη.

Σχόλια